.

.

Novi izmjenjive leće Walleva Polarized Titanium + Black Za naočale Oakley New Crosshair (2012 ili noviji)

Novi izmjenjive leće Walleva Polarized Titanium + Black Za naočale Oakley New Crosshair (2012 ili noviji)

HRK 35.13

Količina robe
Tova je dostupna

Walleva proizvodi izmjenjive leće za sunčane naočale i dodaci, kao što su jastučići za uši i jastučići za nos.Nudimo триацетатные (TAC) polarizovana, ISARC polarizovana i polikarbonat (PC) неполяризованные leće.Također nudimo kvalitetne zamjenske leće : Mr.Shield lenses, to je cast polikarbonat polarizirane leće.
ISARC znači anti-glare premaz unutarnje strane.Unutarnja strana leća prekrivena plavom anti-glare sloj, koji može eliminirati efekte uzrokovane pozadinskim osvjetljenjem straga.
Mr.Shield znači zaslon s više otporan, koji može da se odupre oštećenja od morske / бассейновой / sapunice vode. Leće Mr.Shield imaju zašiljen ispravak (bolju optiku), polarizaciju PC (omogućuju oštećenja i ogrebotine).
Leće su :
- Polarized (za neke modele smanjuje odsjaj i pojačava kontrast)
- Ogledalo premaz (za većinu modela pruža lijep izgled, i drugi ljudi ne mogu vidjeti oči vlasnika)
- 100% zaštita od uv zračenja (prelazi standarde ANSI Z80.3 i EN 1836 : 2005)
- Zaštita od prašine i vode
- Otporan na udarce - prošao test FDA na pad loptu i test Z87.1 (standard za zaštitnih naočala, za većinu naših objektiva)
Besplatne dodatna oprema :
- Krpom za čišćenje od mikrovlakana
- Torba za leće
Njegu leća :
Molimo vas, izbjegavajte slane vode, morske vode, vode iz bazena, od sapunice vode i sredstava za čišćenje na bazi klora i alkohola.Očistite čistom vodom ili dolazi sa softverom, tada čistač (ako je dostupno) i krpom od mikrovlakana.
Gumena postava :
Molimo vas, navlažite дужки sunčanih naočala sapunici prije instalacije.
Odricanje od odgovornosti
Walleva i logo Walleva su zaštitni znaci tvrtke Walleva, LLC.Walleva, LLC nije povezana s Arnette, Inc., Bolle, Inc., Costa Sunglasses, Inc., Electric, Giro Sport Design, Maui Jim, Inc., Oakley, Inc., Ray-Ban, Inc., Revo, Inc., Rudy Project, Smith Optics, Spy Optic, Von Zipper, Wiley X, Inc. ili POC Sports.Te tvrtke ne dozvoljavam, ne jamče, ne podržavaju i ne povezuju s proizvodima Walleva, LLC.Svako korištenje navedenih zaštitni znak je namijenjen samo za opise proizvoda koji se odnose na te znakove.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu