.

.

Vinova loza, Kivi Иссай 10 sjemenki - Выносливая - Самооплодотворяющаяся - Jednostavno

Vinova loza, Kivi Иссай 10 sjemenki - Выносливая - Самооплодотворяющаяся - Jednostavno

HRK 122.34

Količina robe
Tova je dostupna

Jednogodišnja kivi - to je PLOD BUDUĆNOSTI.Trenutno voće se prodaje u trgovinama.To je bio prihvaćen na tržištu, a u bliskoj budućnosti potražnja za male ukusne plodove će rasti.
Hrabar kivi rastu na planinama i brdima jugozapadu Kine, gdje oni rastu samoniklo na drveće i grmlje.Jednogodišnja kivi je bio uveden u velikoj Britaniji, Europi, Sjedinjene američke Države i Novi Zeland je u razdoblju od 1900. do 1910 godine iz Kine.Komercijalni slijetanja su u Novom Zelandu oko 1930. godine, i bio rasprostranjen u posljednjih 20-30 godina.
Ove biljke su testirani u New Гэмпшире i gornjem dijelu države New York, gdje su stajali 25 stupnjeva Celzijusa ispod nule!Biljke kivi - atraktivne biljke koje želite na sunčano mjesto, po mogućnosti sa zaštitom od vjetra.Možete ih uzgajati na različitim vrstama tla, međutim, tlo mora biti dobro drenirano.Vinova loza zahtijevaju vrlo malu njega - jednostavno podrezivanje i podršku da izdrži oko 100 kilograma plodova za zrele biljke.Biljka na udaljenosti 10-20 metara jedni od drugih.Oni izdržljiv je u javnim prostorima, 4-9.
Biljke kivi je vrlo lijepa, kada se koriste za pokrivanje zidova ili ograda ili se koriste u pejzažnom uređenju.Voće puno vitamina C, i možete ga beskrajno koristiti u receptima.Hrabar kivi sazrijevaju sredinom i krajem rujna.Upute za uzgoj uz svaki red.Актинидия аргута Иссай - jedinstvena самоплодная ženska lijana kivi s ukusnim plodovima veličine veliku виноградину.Ova sorta može dati obilan urod u nedostatku muškog опылителя, često u prvoj godini nakon sadnje.To penjanje biljka, koja upravlja sama, обвиваясь oko grane, i brzo raste, достигающее duljine do 12 metara.Vrlo выносливое biljka, переносящее temperaturu i do 20 F, ali mlada proljetna поросль je osjetljiv na oštećenja od mraza.Proljeće na njemu cvatu mirisni bijeli cvjetovi.Самоопыляющийся, on donosi plod duge do 1 cm u promjeru.Voće je slatko s dobrim ukusom.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu