.

.

Torbica za Samsung Galaxy S5 s gornjim poklopcem S-View i stand - ŽUTA I LJUBIČASTA. Bonus Čistač ekrana Ekatomi

Torbica za Samsung Galaxy S5 s gornjim poklopcem S-View i stand - ŽUTA I LJUBIČASTA. Bonus Čistač ekrana Ekatomi

HRK 44.34

Količina robe
Tova je dostupna

Se šalje u roku od 1-2 radna dana; iz Kalifornije, SAD.Molimo kontaktirajte Ekatomi za bilo kakva pitanja ili опасениям, koje se mogu pojaviti.Mi smo ovdje da vam pomoći s ponedjeljka do petka; 9 : 00 AM - 5 : 00 po istočnom vremenu.
Gladak i elegantan materijal od umjetne kože, koji će pružiti zaštitu bočne, prednje i stražnje dijelove Samsung Galaxy S5. Idealne ureze za pristup svim portovima.Ugrađena podrška za video chat, tipkanja, slanje poruka e-pošte, igara ili gledanje videa.Čim je poklopac zatvoren, torbica-knjižica štiti sve strane mobilnog telefona, pružajući sigurnost vašeg uređaja i u isto vrijeme moderan potrazi!Možete koristiti vaš telefon, dok je on zaštićen torbu.Sve funkcije mobilnog telefona lako dostupan i jednostavan za korištenje, kućište posebno urezana za Samsung Galaxy S5. Interaktivni prikaz signala, id pozivatelja, stanje baterije i poruka (pomoću aplikacije za Smart View).Zaštitite svoj telefon u pokretu!
Napomene :
-Boja prikazanih na slikama, mogu se neznatno razlikovati od stvarnog proizvoda zbog osobnih postavki svjetline
POVRATAK : politika povrata u roku od 30 dana za nekorištene, neoštećeni robe Pod bilo koji povrat robe naplaćuje se naknada za popunjavanje zaliha u iznosu od 20%
Ako smatrate da ste primili spašavanje /neispravan proizvod, molimo vas, kontaktirajte prodavatelja na e-mail da bi dobili hitnu pomoć.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu