.

.

-Pogled vratašaca sa držačem za Samsung Galaxy S5 - PLAVA. Bonus Čistač ekrana Ekatomi*

-Pogled vratašaca sa držačem za Samsung Galaxy S5 - PLAVA. Bonus Čistač ekrana Ekatomi*

HRK 141.84

Količina robe
Tova je dostupna

Molimo, kontaktirajte prodavatelja; Ekatomi, za bilo kakva pitanja ili опасениям, koje se mogu pojaviti.Mi smo ovdje da vam pomoći s ponedjeljka do petka; 9 : 00 AM - 5 : 00 po istočnom vremenu. Ekatomi obradi i pošalje narudžbu (e) u roku od 1-2 radna dana; iz Kalifornije, SAD.
Gladak i elegantan materijal od umjetne kože, koji će pružiti zaštitu bočne, prednje i stražnje dijelove Samsung Galaxy S5. Idealne ureze za pristup svim portovima.Ugrađena podrška za video chat, tipkanja, slanje poruka e-pošte, igara ili gledanje videa.Čim je poklopac zatvoren, torbica-knjižica štiti sve strane mobilnog telefona, pružajući sigurnost vašeg uređaja i u isto vrijeme moderan potrazi!Možete koristiti vaš telefon, dok je on zaštićen torbu.Sve funkcije mobilnog telefona lako dostupan i jednostavan za korištenje, kućište posebno urezana za Samsung Galaxy S5. Interaktivni prikaz signala, id pozivatelja, stanje baterije i poruka (pomoću aplikacije za Smart View).Zaštitite svoj telefon u pokretu!
NAPOMENA :
-Boja prikazanih na slikama, mogu se neznatno razlikovati od stvarnog proizvoda zbog osvjetljenja i boje postavki.
POVRATAK :
politika povrata u roku od 30 dana za neoštećeni, neiskorištenih robe Pri povratku naplaćuje se naknada za popunjavanje zaliha u iznosu od 20%. Ako primite oštećeni proizvod, molimo vas, odmah nam se obratite za više pomoći.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu